Altan & uterum

Hur skönt är det inte att kunna sitta på sin alldeles egna altan en varm och solig sommarkväll? Eller varför inte skapa ett alldeles unikt uterum som kan användas året runt – även på vintern! Under åren har vi arbetat med massvis med projekt inom altan och uterum till många nöjda kunder i Hovmantorp och Växjö.

Altan

En altan är en härlig plats för familj och vänner att samlas på, dag som kväll under sommaren. På altanen kan ni bland annat grilla, sola, äta och umgås. Kanske är du sugen på att bygga in en pool eller ett spabad? Vi på Hovmantorps Byggservice bygger din altan helt efter dina önskemål! Vi kan också hjälpa dig att bygga fristående soldäck och andra typer av uteplatser. Stort som smått, vi skapar din perfekta altan!

Uterum

Ett uterum är det perfekta alternativet för dig som vill förlänga utomhussäsongen. Med ett uterum kan du umgås med dina vänner och familj till långt in på vintern, eftersom uterum ofta är isolerade och står emot kylan – det är precis som att sitta inomhus, fast utomhus. På sommaren fungerar uterummet precis som en vanlig altan, tack vare skjut-eller vikdörrar som kan öppnas upp på sommarens varmaste dagar.

Vi kan hjälpa dig att bygga både fristående uterum och sådana som sitter i anslutning till huset.