Takbyte

Takbyte är inget man gör på en handvändning. Att byta tak på en byggnad kräver tålamod och energi, såväl som kunskap och kompetens. Under våra år i byggbranschen har vi utfört en mängd olika takbyten i hela Växjö-trakten, vi byter allt från garagetak till tak på uterum, villor och andra fastigheter.

Varför anlita oss för ditt takbyte?

Att anlita oss på Hovmantorps Byggservice för att byta tak på din fastighet innebär bara fördelar för dig. Naturligtvis kan du byta taket själv, men då är det viktigt att vara medveten om de risker som finns om något skulle gå snett. Taket på en fastighet utsätts för alla sorters väder och vind under året. Därför är det av högsta vikt att ditt nya tak klarar av att motstå bland annat fukt, regn och blåst. Vi på Hovmantorps Byggservice har den kunskap och kompetens som krävs för att ditt tak ska hålla i många år framöver. Genom att bygga på ett fukt- och framtidssäkert sätt kan vi undvika eventuella fukt- och mögelskador och dyra extrakostnader.

Vi sköter hela processen

När du anlitar oss för takbyte på din fastighet så kan du känna dig trygg i att vi sköter allt. Vi ordnar med ställningar, kranlyft och eventuella plåtslagare. Du behöver alltså bara ha kontakt med oss så sköter vi resten! Smidigt, eller hur?