Specialsnickeri

Du vet väl att vi på Hovmantorps Byggservice utför uppdrag inom specialsnickerier för våra kunder kring Hovmantorp och Växjö? Våra duktiga snickare skapar vackra och unika snickerier som inte går att köpa någon annanstans. Vi hjälper dig med allt från idé och design till färdig produkt.

Specialsnickeri – Unika möbler utan kopior

Har du någon gång känt att du vill ha någonting alldeles unikt, som inte finns att köpa i någon av landets alla möbelvaruhus? Då har du hittat helt rätt byggföretag! Vi på Hovmantorps Byggservice hjälper dig att skapa det som ingen annan har.

Specialsnickerier är verkligen någonting som kan sätta pricken över i:et i ett hem. Vi hjälper dig att snickra allt från speciella matbord och soffbord, renovera och fixa till dina köksluckor och dörrar till att renovera gamla fönster och ge dem en ny fin finish.

Har du en idé men saknar vissa detaljer?

Kanske har du en idé om vad du vill ha men är osäker på exakt hur produkten ska se ut? Vi hjälper du att förverkliga din idé, se till så att produkten verkligen kommer till sin rätt och gör sedan arbetet åt dig.

Tveka inte att ta kontakt med oss om du har en idé, så kan vi säkert hjälpa dig!